Erzurum Lisesi

Telefon : 0 442 233 14 77
Belgegeçer : 0 442 233 25 80
WEB https://erzurumlisesi.meb.k12.tr
Adres : LALAPAŞA MAH. HASTANELER CAD. ERZURUM LISESI BLOK NO 7A YAKUTİYE / ERZURUM
VİZYON : Gelenekten geleceğe giden yolda ülkesi için dünyayla yarışan; vatan, millet, bayrak sevgisiyle donanmış; geleceği şekillendirebilecek bireyler yetiştiren üstün nitelikli bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Geçmişiyle geleceği arasında sağlam köprüler kurarak tarihinden aldığı güçle geleceğe koşan; Türkçeye sahip çıkan, onu bilim ve teknik dili hâline getirebilecek ilmî ve akademik donanımda olan; iki yabancı dili üst seviyede öğrenen; millî kültüründen kopmadan çağdaşlaşan; ahlaken, ruhen, zihnen, bedenen olgunlaşmış; Türkiye sevdalısı bilinçli nesiller yetiştirmek.
BAŞARILAR : Başarılarımız. 1. TÜBİTAK 2204 Proje Yarışmalarında Bölge Birinciliği 2. Satrançta İl Birinciliği 3. Erkek Voleybol Takımı İl üçüncülüğü 4. Bilgi Yarışması İlçe Birinciliği 5. 4006 BİLİM Fuarları 6. TEKNOFEST İHA Yarışmalarına katılım 7. eTwinning Proje yarışmaları ulusal kalite etiketi 8. eTwinning Proje yarışmaları Avrupa kalite etiketi

Yatakhane Koğuşu :15
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08:30 Ders Başlangıcı 15:40 Ders Bitişi
Yabancı Dil : İngilizce ve Almanca Eğitimleri verilmektedir.
Lojman : 1 Adet Müdür Lojmanı 1 Adet Koloriferci Lojmanı Sayısı:2
Servis :
Ulaşım : Şehrin her noktasından, ulaşım halk otobüsleri ile yapılabilir.
Yerleşim Yeri : Şehir merkezinde
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 Km. Okulumuz Şehir Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futsal, Basketbol, Hentbol, takım branşları ve boks, taekwandoo,shorttrack, kayak gibi bireysel branşlarda çalışmalarımız sürdürülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : 4006 Proje Etkinlikeri
Proje Çalışmaları : Tübitak 4006 - 4004 Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz Erasmus+ akreditasyonuna sahip olup 2022 yılı içerisinde 5 öğretmenimizle İtalya ve Finlandiya gibi Avrupa ülkelerinde proje çalışmaları gerçekleştirecektir.